Zomerse meubelen

De zomer is in volle gang, tijd dus voor outdoormeubelen, zoals die van het Italiaanse Ethimo. De passie voor de (Toscaanse) natuur is de inspiratie voor de meubelen die het bedrijf maakt.
Ethimo vult de lounge collectie Grand Life deze zomer aan met een nieuwe lounge stoel (foto 1). In deze stoel worden dezelfde materialen en hetzelfde ontwerp gebruikt als in de rest van de collectie, waardoor comfort volgens het bedrijf hand in hand gaat met esthetiek.

Zomerse meubelen ontwerp

Het ontwerp van Christophe Pillet wordt gekenmerkt door zachte kussens en royale vormen. De structuur van de stoel is gemaakt van teakhout met een metalen kern die voor robuustheid en stevigheid zorgt, terwijl het frame van acryltouw, dat zijn onderscheidende kenmerk is, in het onderste deel van de chaise longue is opgenomen.

Ribot, de collectie van de hand van designer Marc Sadler, is uitgebreid met een uittrekbare tafel (foto 2). Deze rechthoekige tafel wordt gekenmerkt door de dynamiek van de lamellen, die ook in de stoelen uit de collectie wordt herhaald. Dankzij een speciaal mechanisme in het centrum van de tafel is hij makkelijk uit te trekken zonder instabiel te worden. De Ribot-tafel is 235 cm, maar kan een lengte van 340 cm bereiken.

Een nieuwe ronde tafel maakt deel uit van de Knit familie (foto 3), van designer Patrick Norguet. De Knit-tafel is gemaakt van teak en wordt gekenmerkt door de eigentijdse, strakke en essentiële lijnen van de andere tafels in de collectie.

Hoewel Ethimo niet als standhouder aanwezig is op Spoga+gafa is het toch mogelijk om een product van het bedrijf in Keulen te gaan zien. De Knit high back armchair is namelijk opgenomen in de ‘Trendshow Outdoor Furniture & Decoration and Icons’. Volgens de curatoren van deze show (Design office Branherm + Krumrey) is dit een iconische stoel, die schoonheid en functionaliteit combineert en indoor en outdoor met elkaar vermengt.

Ethimo heeft in België vier dealers, in Nederland zes. Het is leverbaar via Arie Tuinarchitectuur, dat een showroom heeft in het ETC Design Center Europe in Culemborg.

Zomersale: Tentverkoop tuinmeubelen bij GroenRijk Tilburg

Of je nu een late beslisser bent, een slimme afwachter of gewoon toe bent aan nieuwe tuinmeubels.. dit is je kans! De zomer tuinmeubels tentverkoop is weer begonnen! Vanaf 6 juli staat de bekende witte tuinmeubeltent weer op de (zij) parkeerplaats van GroenRijk. De tent (en het terrein ervoor) is weer goed gevuld met uitlopende collectie tuinmeubels met kortingen tot wel 50%. 

Tentverkoop

Wat staat er allemaal in de tent? Het is een wekelijks wisselende collectie van onder andere diningsets, loungesets, tuintafels, tuinstoelen, tuinbanken, ligbedden en parasols. Daarnaast zijn er ook nog overige losse tuinmeubels in de tent te vinden. Alle merken komen voorbij: 4 Seasons Outdoor, Lesli Living, Noach Outdoor etc. Elk weekend zijn de tuinmeubelspecialisten aanwezig in de tent om al jouw vragen te beantwoorden en te adviseren. Kom gezellig langs!

Niks gevonden? Kijk dan ook eens binnen bij onze tuinmeubelshowroom. Dit is recente collectie die nu ook meedoet met de zomersale!

 


 

Aanbevolen bedrijven

Zetels

Waarom kiezen voor De Rore?

Unieke aanpak door verkoop van eigen merk en bekende designmerken
Deskundig advies en kwaliteitsvolle service
50 jaar ervaring en vakmanschap
Goed ergonomisch zitcomfort aangepast aan uw wensen
Duurzame kwaliteit tegen een correcte prijs

 

Jeugdslaapkamers

Ben jij ook altijd op Instagram op zoek naar de meest originele jeugdslaapkamers? Omdat je jouw kind wil verrassen met een leuke slaapkamer? Dan koop je alle benodigdheden voor een slaapkamer om bij weg te dromen bij Meubelen Torrekens. In het aanbod van onze meubelwinkel vind je alle meubels. Wil jij je kleine ontdekkingsreiziger of speelkampioen verrassen? Kom dan snel langs.
Camerabewaking beschermt jouw woning of handelspand tegen inbraak en diefstal. Installeer een bewakingscamera op strategische plaatsen. Een derde oog, preventief en regressief. Wij installeren verschillende merken beveiligingscamera’s. Ze zijn allemaal getest op duurzaamheid en beeldkwaliteit, jouw garantie op meer gemoedsrust.